Jouw hulp

Jouw hulp

De opnames voor deze film zijn al gestart. Puur vanuit de eigen passie van de filmmakers voor Japan. Echter om de benodigde research, opnames, productie, montage en (internationale) distributie daadwerkelijk financieel te kunnen realiseren, is nog een flink resterend budget nodig. De filmmakers zijn op dit moment druk bezig om de financiering rond te krijgen via gerichte fundraising en crowdfunding op deze site. Alle hulp is nog welkom!

Help jij mee om deze bijzondere wereldprimeur mede tot stand te brengen?

Elke euro is welkom en elke donatie kan rekenen op een leuke tegenprestatie. En mocht de film onverhoopt niet worden gerealiseerd, dan krijg je uiteraard je geld terug, conform onze algemene voorwaarden. We zijn ook benieuwd of jij nog tips hebt of suggesties wat niet in de film mag ontbreken. En we zoeken nog gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur en die ook veel interactie hebben rondom hun passie met Japanners en mogelijk aan de film mee willen werken. Mail ons op info@impactainment.com

Naast particulieren kunnen ook zakelijke marktspelers de film financieel ondersteunen. Producent Impactainment Productions BV behoudt zich echter nadrukkelijk het recht voor zelf te bepalen wat er wel en niet in de film komt en op welke manier. De wens van een bedrijf om financieel te participeren moet puur gestoeld zijn op de gedeelde mening dat het de hoogste tijd is voor een onafhankelijke mooie documentaire die recht doet aan Japan, haar cultuur, de vergaande passie van Nederlanders voor de Japanse cultuur, de lange band die Japan en Nederland hebben, aan Nederland, de Nishikigoi cultuur en de vele vriendschappen die hierdoor ontstaan. We staan open om ook mogelijkheden te bespreken van aanwezigheid in de film mits dit past binnen de verhaallijnen zoals we die ook voor ogen hebben en de onafhankelijkheid gewaarborgd blijft. 

Hieronder zie je de donatie opties met de bijbehorende beloningen voor de donaties. Als je op de donatie naar wens klikt, krijg je meer informatie en de mogelijkheid om tot donatie over te gaan. Verder kun je de productie ondersteunen door onze Facebook en Instagramm pagina te volgen en  ‘liken’ (@japannetherlands) en onze berichten te delen met vrienden, familie, kennissen en collega’s, zodat zo veel mogelijk mensen dit project te zien krijgen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen/aanvullende informatie (info@impactainment.com

Doneer nu

En met jouw hulp gaan we deze film realiseren!

Donaties en beloningen

Dankjewel voor je donatie!! Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Wat fijn! Jij laat ons hiermee weten dat de film echt een goed idee is en hebt het mede mogelijk gemaakt dat we deze film kunnen maken. Als dank sturen we je een kant en klaar social media bericht met een unieke afbeelding waarmee jij op jouw socials kan laten weten dat jij deze film steunt en anderen hiermee kan inspireren om dit ook te doen.

Onze belofte aan jou voor deze donatie:  Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. En verder sturen we je als dank een kant en klaar social media bericht met een unieke afbeelding waarmee jij op jouw socials kan laten weten dat jij deze film steunt en anderen hiermee kan inspireren om dit ook te doen.

Onze belofte aan jou voor deze donatie:  Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je een premiere kaart (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou een online vertoning van de film. Je krijgt verder toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. En verder sturen we je als dank een kant en klaar social media bericht met een unieke afbeelding waarmee jij op jouw socials kan laten weten dat jij deze film steunt en anderen hiermee kan inspireren om dit ook te doen. 

Onze belofte aan jou voor deze donatie:  Naast alle andere beloningen, vermelden we je op de website en onze social media kanalen. We benoemen je als lid van onze Raad van Inspiratie. Je krijgt ook afbeelding hiertoe met jouw naam opdat je dat met trots via jouw socials kan uitdragen aan anderen. Want jij draagt bij aan de realisatie van deze wereldprimeur. Je krijgt regelmatig updates maar we vragen ook periodiek jouw feedback of mening.  Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je 2 premiere kaarten (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou twee stoelen voor een online vertoning van de film.  Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. 

Onze belofte aan jou voor deze mooie donatie:  Naast alle beloningen, krijg je ook  je eigen filmposter! We zetten ook jouw naam als lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die je ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. We vermelden je op de website en onze social media kanalen als lid van onze Raad van Inspiratie. Jij krijgt ook een afbeelding met jouw naam erop opdat je dit met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, jij draagt bij aan de toestandkoming van deze wereldprimeur. We vragen je periodiek om jouw feedback of mening. Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je 2 premiere kaarten (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou twee stoelen voor een online vertoning van de film. Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. 

Onze belofte aan jou voor deze mooie financiële steunbetuiging:  Je krijgt, bovenop alle andere beloningen, toegang tot een online exclusieve Q&A livesessie met de makers en enkele hoofdpersonen waarin we je een preview geven van de beelden en behind the scenes beelden en ervaringen met je delen. In de sessie gaan we graag met je in gesprek over de inhoud van de film. Wat zijn jouw suggesties? Wat wil je weten? Je ontmoet dan ook online de overige gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die zich ook hard maken om deze film te realiseren.  Verder krijg je ook  je eigen filmposter! We zetten ook jouw naam als lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die je ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. We vermelden je op de website en onze social media kanalen als lid van onze Raad van Inspiratie. Jij krijgt ook een afbeelding met jouw naam erop opdat je dit met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, jij draagt bij aan de toestandkoming van deze wereldprimeur. We vragen je periodiek om jouw feedback of mening. Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je 2 premiere kaarten (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou twee stoelen voor een online vertoning van de film. Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. 

Onze belofte aan jou voor deze mooie financiële steunbetuiging:  Voor dit mooie bedrag plaatsen we bovenop alle andere beloningen ook nog je voornaam en achternaam op de AFITELING van de film!! En nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijg jij jouw eigen digitaal bewaarexemplaar van de voltooide film met jouw naam erop. Je krijgt verder toegang tot een online exclusieve Q&A livesessie met de makers en enkele hoofdpersonen waarin we je een preview geven van de beelden en behind the scenes beelden en ervaringen met je delen. In de sessie gaan we graag met je in gesprek over de inhoud van de film. Wat zijn jouw suggesties? Wat wil je weten? Je ontmoet dan ook online de overige gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die zich ook hard maken om deze film te realiseren.  Ook krijg je  je eigen filmposter! We zetten ook jouw naam als lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die je ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. We vermelden je op de website en onze social media kanalen als lid van onze Raad van Inspiratie. Jij krijgt ook een afbeelding met jouw naam erop opdat je dit met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, jij draagt bij aan de toestandkoming van deze wereldprimeur. We vragen je periodiek om jouw feedback of mening. Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je 2 premiere kaarten (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou twee stoelen voor een online vertoning van de film. Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. 

Onze belofte aan jou voor deze mooie financiële steunbetuiging:  Voor dit bedrag krijg je een uitnodiging voor een persoonlijke rondleiding door het unieke Japanmuseum SieboldHuis te Leiden begeleid door een expert op het gebied van Japanse kunst en cultuur in Nederland in aanwezigheid van de filmmakers en met een lekkere Japanse borrel na afloop. Verder plaatsen we je voornaam en achternaam op de AFITELING van de film!! En nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijg jij jouw eigen digitaal bewaarexemplaar van de voltooide film met jouw naam erop. Je krijgt verder toegang tot een online exclusieve Q&A livesessie met de makers en enkele hoofdpersonen waarin we je een preview geven van de beelden en behind the scenes beelden en ervaringen met je delen. In de sessie gaan we graag met je in gesprek over de inhoud van de film. Wat zijn jouw suggesties? Wat wil je weten? Je ontmoet dan ook online de overige gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die zich ook hard maken om deze film te realiseren.  Ook krijg je  je eigen filmposter! We zetten ook jouw naam als lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die je ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. We vermelden je op de website en onze social media kanalen als lid van onze Raad van Inspiratie. Jij krijgt ook een afbeelding met jouw naam erop opdat je dit met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, jij draagt bij aan de toestandkoming van deze wereldprimeur. We vragen je periodiek om jouw feedback of mening. Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je 2 premiere kaarten (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou twee stoelen voor een online vertoning van de film. Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. 

Onze belofte aan jou voor deze donatie:  We nodigen we je graag met twee personen uit voor een heerlijk Japanse lunch met de filmmakers voorafgaand aan een rondleiding door het unieke Japanmuseum SieboldHuis te Leiden begeleid door een expert op het gebied van Japanse kunst en cultuur in Nederland in aanwezigheid van de filmmakers en met een lekkere Japanse borrel na afloop. Verder plaatsen we je voornaam en achternaam op de AFITELING van de film!! En nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijg jij jouw eigen digitaal bewaarexemplaar van de voltooide film met jouw naam erop. Je krijgt verder toegang tot een online exclusieve Q&A livesessie met de makers en enkele hoofdpersonen waarin we je een preview geven van de beelden en behind the scenes beelden en ervaringen met je delen. In de sessie gaan we graag met je in gesprek over de inhoud van de film. Wat zijn jouw suggesties? Wat wil je weten? Ook krijg je  je eigen filmposter! We zetten ook jouw naam als lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die je ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. We vermelden je op de website en onze social media kanalen als lid van onze Raad van Inspiratie. Jij krijgt ook een afbeelding met jouw naam erop opdat je dit met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, jij draagt bij aan de toestandkoming van deze wereldprimeur. We vragen je periodiek om jouw feedback of mening. Als de film gereed is voor de rode loper premiere, krijg jij als eerste een seintje waar de film te zien is en krijg je 2 premiere kaarten (!) om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor jou twee stoelen voor een online vertoning van de film. Je krijgt toegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven. 

WELKOM SAKURA PATRON!  

Voor deze bijdrage benoemen we u/uw organisatie heel graag tot onze Sakura Patron!

(Onderstaand pakket is afgestemd op de zakelijke markt)

U kunt toezien op de volgende rewards vanuit onze kant:

 • Het logo van uw organisatie is na de aftiteling van de film te zien.
 • Verder heten we uw organisatie kort welkom als onze Sakura Patron tijdens een online exclusieve Q&A livesessie die we rond de film gaan houden met de filmmakers en enkele hoofdpersonen. In de sessie gaan we met mensen over de hele wereld in gesprek over de passie voor de Japanse cultuur en de inhoud van de film. Ze kunnen suggesties aandragen. De replay van deze online livesessie komt wereldwijd beschikbaar en delen we. 
 • Als de film gereed is voor de rode loper première, krijgt uw organisatie als eerste een seintje waar de film te zien is en krijgt uw organisatie 4 première kaarten om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor uw organisatie 4 stoelen voor een online vertoning van de film.
 • Verder krijgt uw organisatie uiteraard uw eigen Sakura Patron filmposter!We zetten ook uw naam als onze Sakura Patron en lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die uw organisatie ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. 
 • Nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijgt uw organisatie uw eigen digitaal bewaarexemplaar van de voltooide film met uw naam erop. 
 • We benoemen u ook als ons lid van onze Raad van Inspiratie en vermelden dit ook op onze website en social media kanalen. Uw organisatie krijgt ook hiervan een afbeelding van met uw naam erop opdat uw organisatie dit met trots kan uitdragen naar anderen. We vragen uw organisatie periodiek om uw feedback of mening. 
 • Uw organisatie krijgttoegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven.
 • En we gaan het feit dat u onze Sakura Patron bent prominent uitdragen op onze social media kanalen en op onze website.
 • Uw organisatie krijgt ook het unieke filmlaurel ‘Sakura Patron’ met uw naam erop opdat uw organisatie uw partnership met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, uw organisatie draagt bij aan de totstandkoming van deze wereldprimeur en bewijst daarmee niet alleen heel Japanminnend Nederland een dienst maar ook vele Japanners die een goede band en interactie met Nederland nastreven.

WELKOM SENSEI PATRON!

Voor deze bijdrage gaan we uiteraard een stapje verder dan al het moois dat we reeds aanbieden aan onze Sakura Patrons. We benoemen uw organisatie heel graag tot onze Sensei Patron!

(Onderstaand pakket is afgestemd op de zakelijke markt)

U kunt toezien op de volgende rewards vanuit onze kant:

 • Uw organisatie krijgt de licentie om de film op een eigen locatie naar keuze voor uw organisatie en eigen relaties te vertonen direct nadat de film in première is gegaan. Hierbij zijn, indien gewenst en agendatechnisch afgestemd, ook de filmmakers aanwezig om toelichting te geven en making off beelden te vertonen. U kunt dus een geweldig relatie event neerzetten zonder extra kosten voor het vertonen of bekijken van de film. U kunt uw relaties hiermee een mooi en uniek cadeau bieden.
 • Uw organisatie krijgt voor 2 personen een special guest invitatie voor het exclusieve en geheel verzorgde 4 gangen preview-filmdiner dat we organiseren op een bijzondere plek in Nederland waarbij niet alleen de filmmakers, media maar ook meerdere hoogwaardigheidsbekleders rondom de Japans-Nederlandse cultuur aanwezig zullen zijn. U krijgt daar de absolute preview te zien van de film met de mogelijkheid om feedback te geven.
 • U bent tijdens de aftiteling in een filmfragment met een quote aan de kijker te zien. Uw organisatie krijgt de beelden zelf ook voor eigen gebruik. De quote mag overigens geen directe oproep zijn tot koop of verkoop. 
 • Verder is er een kort interview met uw organisatie als onze Sensei Patron tijdens een online exclusieve Q&A livesessie die we rond de film gaan houden met de filmmakers en enkele hoofdpersonen. In de sessie gaan we met mensen over de hele wereld in gesprek over de passie voor de Japanse cultuur en de inhoud van de film. Ze kunnen suggesties aandragen. De replay van deze online livesessie komt wereldwijd beschikbaar en delen we. 
 • Als de film gereed is voor de rode loper première, krijgt uw organisatie als eerste een seintje waar de film te zien is en krijgt uw organisatie 6 première kaarten om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor uw organisatie 6 stoelen voor een online vertoning van de film.
 • Verder krijgt uw organisatie uiteraard uw eigen Sensei Patron filmposter!We zetten ook uw naam als onze Sensei Patron en lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die uw organisatie ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. 
 • Nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijgt uw organisatie uw eigen digitaal bewaarexemplaarvan de voltooide film met uw naam erop. 
 • We benoemen u ook als ons lid van onze Raad van Inspiratie en vermelden dit ook op onze website en social media kanalen. Uw organisatie krijgt ook hiervan een afbeelding van met uw naam erop opdat uw organisatie dit met trots kan uitdragen naar anderen. We vragen uw organisatie periodiek om uw feedback of mening. 
 • Uw organisatie krijgttoegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven.
 • En we gaan het feit dat u onze Sensei Patron bent prominent uitdragen op onze social media kanalen en op onze website.
 • Uw organisatie krijgt ook het unieke filmlaurel ‘Sensei Patron’ met uw naam erop opdat uw organisatie uw partnership met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, uw organisatie draagt bij aan de totstandkoming van deze wereldprimeur en bewijst daarmee niet alleen heel Japanminnend Nederland een dienst maar ook vele Japanners die een goede band en interactie met Nederland nastreven.

WELKOM SHIHAN PATRON!  WELKOM ASSOCIATE PRODUCER! 

Voor deze bijdrage gaan we uiteraard nóg een stapje verder dan al het moois dat we reeds aanbieden aan onze Sakura en Sensei Patrons. We benoemen uw organisatie heel graag tot onze Shihan Patron & Associate Producer van de film 

(Onderstaand pakket is afgestemd op de zakelijke markt)

U kunt toezien op de volgende rewards vanuit onze kant:

 • We filmen/monteren een extra stand-alone bonustrack van 1 minuut rondom uw organisatie (verhaallijn nader samen te bepalen, te filmen op 1 locatie in Nederland) die we op onze socials en op onze website vertonen. Hierin stellen we u voor als onze Shihan Patron & Associate Producer en kunt u uw drijfveren toelichten.
 • Uw organisatie krijgt de licentie om de film op een eigen locatie naar keuze voor uw organisatie en eigen relaties te vertonen direct nadat de film in première is gegaan. Hierbij zijn, indien gewenst en agendatechnisch afgestemd, ook de filmmakers aanwezig om toelichting te geven en making off beelden te vertonen. U kunt dus een geweldig relatie event neerzetten zonder extra kosten voor het vertonen of bekijken van de film. U kunt uw relaties hiermee een mooi en uniek cadeau bieden.
 • Uw organisatie krijgt voor 4 personen een special guest invitatie voor het exclusieve en geheel verzorgde 4 gangen preview-filmdiner dat we organiseren op een bijzondere plek in Nederland waarbij niet alleen de filmmakers, media maar ook meerdere hoogwaardigheidsbekleders rondom de Japans-Nederlandse cultuur aanwezig zullen zijn. U krijgt daar de absolute preview te zien van de film met de mogelijkheid om feedback te geven.
 • U bent tijdens de aftiteling in een filmfragment met een quote aan de kijker te zien. Uw organisatie krijgt de beelden zelf ook voor eigen gebruik. De quote mag overigens geen directe oproep zijn tot koop of verkoop. 
 • Verder krijgt u als onze Shihan Patron & Associate Producer de mogelijkheid een presentatie te houden tijdens een online exclusieve Q&A livesessie die we rond de film gaan houden met de filmmakers en enkele hoofdpersonen. In de sessie gaan we met mensen over de hele wereld in gesprek over de passie voor de Japanse cultuur en de inhoud van de film. Ze kunnen suggesties aandragen. De replay van deze online livesessie komt wereldwijd beschikbaar en delen we. 
 • Als de film gereed is voor de rode loper première, krijgt uw organisatie als eerste een seintje waar de film te zien is en krijgt uw organisatie 10 première kaarten om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor uw organisatie 10 stoelen voor een online vertoning van de film.
 • Verder krijgt uw organisatie uiteraard uw eigen Shihan Patron & Associate Producer filmposter!We zetten niet alleen uw naam maar ook uw logo als onze Shihan Patron & Associate Producer en lid van de Raad van Inspiratie op de filmposter die uw organisatie ook digitaal krijgt toegezonden (collectorsitem) een paar weken voordat de film officieel uitkomt. 
 • Nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijgt uw organisatie uw eigen digitaal bewaarexemplaarvan de voltooide film met uw naam erop. 
 • We benoemen u ook als ons lid van onze Raad van Inspiratie en vermelden dit ook op onze website en social media kanalen. Uw organisatie krijgt ook hiervan een afbeelding van met uw naam erop opdat uw organisatie dit met trots kan uitdragen naar anderen. We vragen uw organisatie periodiek om uw feedback of mening. 
 • Uw organisatie krijgttoegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven.
 • Wij vermelden uw onmisbare rol ook tijdens de promotietour van de film, de premières en zoveel mogelijk bij mediaoptredens. We verwijzen de pers ook zoveel mogelijk naar jullie organisatie. Ook melden wij uw rol duidelijk op onze social media kanalen en op onze website.
 • Uw organisatie krijgt ook het unieke filmlaurel ‘Shihan Patron & Associate Producer’ met uw naam erop opdat uw organisatie uw partnership met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, uw organisatie draagt bij aan de totstandkoming van deze wereldprimeur en bewijst daarmee niet alleen heel Japanminnend Nederland een dienst maar ook vele Japanners die een goede band en interactie met Nederland nastreven.
WELKOM HANSHI PATRON!  WELKOM EXECUTIVE PRODUCER! (Onderstaand pakket is afgestemd op de zakelijke markt) Voor deze bijdrage maken we een zeer, zeer diepe buiging. U kunt toezien op de meest prestigieuze Patron titel. We benoemen u tot HANSHI PATRON & EXECUTIVE PRODUCER. Deze titel is alleen weggelegd voor de meest toegewijde beschermers van deze documentaire die de meest cruciale rol hebben gespeeld bij het mogelijk maken van dit culturele initiatief.

U kunt toezien op de volgende rewards vanuit onze kant:

 • u/uw bedrijf wordt in elk van ons communicatiemiddel rondom de film vermeld als Hanshi Patron en de Executive Producer van de film
 • u/uw bedrijf krijgt het recht van de voortitel (uw (bedrijfs)naam komt dus als eerste in beeld. Nog voor de titel van de documentaire zelf)
 • u/uw bedrijf krijgt een eigen voorfilm. Bij vertoningen van de film worden de mensen eerst toegesproken door u/uw bedrijf met een kort inspirerende film in het geest van de film die wij voor u maken gedurende 2-3 minuten. Deze film krijgt u zelf ook voor eigen gebruik en deze film wordt ook op onze website gezet en gedeeld op onze social media waarbij we u voorstellen als onze executive producer en Hansi Patron.
 • u/uw bedrijf worden bij de première/filmvoorstellingen uitgebreid bedankt en krijgen de mogelijkheid om het podium te betreden bij de Q&A.
 • u/uw bedrijf krijgt een exclusieve voorpremière aangeboden voor uw relaties. Dus nog voordat iemand anders de film heeft kunnen zien krijgen de relaties van onze executive producer het voorrecht. Hierbij zijn de filmmakers indien gewenst aanwezig zijn om toelichting te geven op haar indrukken en de totstandkoming van de film. U kunt dus een geweldig relatie event neerzetten zonder extra kosten voor het vertonen of bekijken van de film. U kunt uw relaties hiermee een mooi en uniek cadeau bieden.
 • Uw organisatie krijgt ook de licentie om de film op een eigen locatie naar keuze voor uw organisatie en eigen relaties te vertonen direct nadat de film in première is gegaan. Hierbij zijn, indien gewenst en agendatechnisch afgestemd, ook de filmmakers aanwezig om toelichting te geven en making off beelden te vertonen.
 • Uw organisatie is eregast én spreker tijdens het exclusieve en geheel verzorgde 4 gangen preview-filmdiner dat we organiseren op een bijzondere plek in Nederland waarbij niet alleen de filmmakers, media maar ook meerdere hoogwaardigheidsbekleders rondom de Japans-Nederlandse cultuur aanwezig zullen zijn. U krijgt daar de absolute preview te zien van de film met de mogelijkheid om feedback te geven. U kunt daar met 6 personen aanwezig zijn.
 • U bent direct na afloop van de film in beeld als executive producer en tijdens de aftiteling in een filmfragment met een quote aan de kijker. Uw organisatie krijgt de beelden zelf ook voor eigen gebruik. De quote mag overigens geen directe oproep zijn tot koop of verkoop.
 • Verder krijgt u als onze Hanshi Patron & Executive Producer de mogelijkheid een presentatie te houden tijdens een online exclusieve Q&A livesessie die we rond de film gaan houden met de filmmakers en enkele hoofdpersonen. In de sessie gaan we met mensen over de hele wereld in gesprek over de passie voor de Japanse cultuur en de inhoud van de film. Ze kunnen suggesties aandragen. De replay van deze online livesessie komt wereldwijd beschikbaar en delen we.
 • Als de film gereed is voor de rode loper première, krijgt uw organisatie als eerste een seintje waar de film te zien is en krijgt uw organisatie 15 première kaarten om hierbij als onze gast aanwezig te zijn. En als het niet lukt om erbij te zijn, verzorgen we voor uw organisatie 15 stoelen voor een online vertoning van de film.
 • Verder krijgt uw organisatie uiteraard uw eigen Hanshi Patron & Executive Producer filmposter!We maken een eigen filmposter versie voor u. Deze kunt u bijv. delen met uw medewerkers en relaties. We verwerken op de poster een afbeelding naar uw wens, uw logo en vermelden u als Hanshi Patron & Executive Producer.
 • Nadat de film is ‘uitgetoerd’ in binnen- en buitenland’ krijgt uw organisatie uw eigen digitaal bewaarexemplaar van de voltooide film met uw naam erop.
 • We benoemen u ook als ons lid van onze Raad van Inspiratie en vermelden dit ook op onze website en social media kanalen. Uw organisatie krijgt ook hiervan een afbeelding van met uw naam erop opdat uw organisatie dit met trots kan uitdragen naar anderen. We vragen uw organisatie periodiek om uw feedback of mening.
 • Uw organisatie krijgttoegang tot de exclusieve online community van gepassioneerde Nederlanders voor de Japanse cultuur die deze documentaire mogelijk willen maken en zo samen geschiedenis schrijven.
 • Wij vermelden uw onmisbare rol ook tijdens de promotietour van de film, de premières en zoveel mogelijk bij mediaoptredens. We verwijzen de pers ook zoveel mogelijk naar jullie organisatie. Ook melden wij uw rol duidelijk op onze social media kanalen en op onze website.
 • Uw organisatie krijgt ook het unieke filmlaurel ‘Hanshi Patron & Executive Producer’ met uw naam erop opdat uw organisatie uw partnership met trots kan uitdragen naar anderen. Immers, uw organisatie draagt bij aan de totstandkoming van deze wereldprimeur en bewijst daarmee niet alleen heel Japanminnend Nederland een dienst maar ook vele Japanners die een goede band en interactie met Nederland nastreven.

Scroll naar boven